POTRESNA ISPOVEST MANEKENKE: “Dešavalo se da zaboravim put do kuće”

Bela Hadid, najtraženija manekenka današnjice, IT devojka i Instagram zvezda, nedavno je otvoreno progovorila o bolesti sa kojom se godinama bori, podelivši niz neprijatnih simptoma sa kojima živi i koji je onemogućavaju normalnu svakodnevicu.

printscreen

Naime, ova lepotica (23) od 14. godine pati od lajmske bolesti, a nedavno je na Instagramu podelila podužu listu simptoma, zaokruživši one koji nju muče.

View this post on Instagram

recharging @ the dreamiest place in paris…. @diorskincare , Dior Institute, my bestie really knows me @fannybourdettedonon

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Bela je istakla da se gotovo svakog dana suočavala sa nizom neprijatnosti – aritmijom srca, promenama raspoloženja, bolom u zglobovima, znojenjem, mučninom, nesanicom, glavoboljom, teskobom i zbunjenošću.

Ovo je ono što svakodnevno trpimo. Bez leka“, napisala je.

Svaki dan bih znala da osetim i po desetak od ovih simptoma i to od 14. godine. Sve je postalo još teže kad sam napunila 18“, ispričala je manekenka kojoj je bolest dijagnostikovana 2012. godine.

Ona je 2015. istakla da je zbog ove bolesti odustala od svog sna da se profesionalno bavi jahanjem, te je opisala kako je to izgledalo kada se prvi put razbolela.

To je toliko uticalo na moje pamćenje da iznenada više nisam znala kako da se dovezem od Malibua do Santa Monike gde sam živela. Nisam mogla ni da jašem. Bilo mi je jako loše. Morala sam čak i da prodam konja jer nisam mogla da se o njemu brinem“, rekla je tada mlađa sestra Hadid.

Bela je lajmsku bolest nazvala “nevidiljivom”, s obzirom da nije očigledna i nema fizičke manifestacije.

Inače, od lajmske bolesti patili su i njena majka Jolanda i brat Anvar, a još neke od slavnih zvezda koje su imale ovo oboljenje jesu i Džastin Biber, Alek Boldvin, Šanaja Tvejn, Ben Stiler, Keli Ozborn…

View this post on Instagram

Mugler Baby🖤 @trekoch 💋

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

View this post on Instagram

me on the 72nd hour of my phone deep in a bag of rice

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on