POTRESNA ISPOVEST MLADE GLUMICE: Maloletna je morala da snima ljubavne scene, ali to nije NAJGORE (VIDEO)

Intervju glumice Megan Foks u studiju komičara Džimija Kimela iz 2009. godine ovih dana ponovno je postao aktualan na internetu te je razbesneo korisnike društvenih mreža i borce za ljudska prava.

printscreen

Megan je u intervjuu progovorila o seksualnom uznemiravanju koje je kao 15-godišnjakinja doživela na snimanju filma Majkla Beja, ali umesto da joj pruže podršku i ono što govori shvate ozbiljnim problemom, publika i Kimel su se na njene reči samo smejali.

Upravo sam bila napunila 15 godina i glumila sam sporednu ulogu u filmu Loši momci. Snimali su scenu u klubu i doveli su me, a ja sam nosila bikini, crveni kaubojski šešir i štikle. Bej je to odobrio, a oni su ga upozorili da sam maloletna i da ne mogu da pijem alkohol. Njegovo rešenje tog problema bilo je da plešem ispod vodopada i da mi se bikini nakvasi – priznala je tada, ali nije naišla na simpatije publike

Kimel je čak na to dao i neumesan komentar našalivši se na račun tinejdžerske seksualnosti.

Kad se publika počela smejati, Megan je dodala: – Tada sam bila u osmom razredu. Eto kako razmišlja um Majkla Beja.

Pa tako svi razmišljamo, samo neki od nas znaju kako da potisnu te misli – odgovorio joj je voditelj, a ona se nelagodno promeškoljila.

Video je izazvao bes ljudi na internetu, koji se nisu ustručavali da iskažu svoje zgražanje.

Njegov odgovor je dno dna, – Način na koji se Holivud odnosio prema Megan Foks je odvratan, -Ko zaposli 15-godišnjakinju da glumi devojku u klubu? – nizali su se komentari na Tviteru.loading...