POTRESNA ISPOVEST POZNATE PEVAČICE: Otkrila da ju je očuh zlostavljao od kad je imala 10 GODINA

Šanaja Tvejn otkrila je da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja od strane svog očuha.

nasilje
pixabay.com

Pevačica je podelila svoju životnu priču u kojoj je priznala da je kao tinejdžerka redovno pokušavala da sakrije i vizuelno smanji svoje grudi kako bi izbegla seksualno zlostavljanje koje je trpela od svog očuha.

Kanadska kantautorka imala je teško detinjstvo dok je odrastala u siromaštvu u Ontariju sa četvoro braće i sestara. Ona je u intervjuu za „The Sunday Times“ otkrila da je pokušala kao tinejdžerka da se izbori sa fizičkim i seksualnim zlostavljanjem svog očuha tako što se trudila da ostane neprimećena u kući.

Skrivala sam svoje grudi. Znala sam da ih praktično spljoštim. Nosila sam topove koji su bili toliko mali da su mi slepili grudi tako da izgleda kao da ih nema. Želela sam da olakšam sebi, da ostanem neprimećena. O moj Bože, bilo je strašno – niko ne bi poželeo da bude žensko u mojoj kući“, rekla je popularna pevačica.

Šanaja je opisala da se seksualno zlostavljanje nastavilo i nakon što je napustila dom, jer je ovaj fenomen, kako ona tvrdi, duboko ukorenjen u društvu.

Ali onda uđete u društvo kao devojke i dobijate različite normalne ponude, ali i one užasno neprijatne. Onda pomislite da je jednostavno sr**e to što ste žensko, to što uopšte imate te grudi. Bilo me je sramota što sam devojka“, opisala je muzičarka.

Šanaja je otkrila da je zlostavljanje počelo kada je imala samo 10 godina.

Uh, uh, neću ulaziti u detalje. Mislim da je važno da ljudi shvate da možete da preživite ove stvari. Seksualno zlostavljanje ide ruku pod ruku sa fizičkim i psihičkim, kada je zlostavljač osoba koju poznajete. Naučila sam da to blokiram. Ono što sam sebi rekla bilo je: ‘U redu, nešto nije u redu sa tom osobom i ona nije dobra’“, ispričala je ona 2018. godine za „Guardian“.

Pevačica nije želela da ima kontakt sa biološkim ocem Klerensom, a njena majka Šeron i očuh Džeri poginuli su u saobraćajnoj nesreći 1987. godine. Ona je tada postala najstariji član porodice, te je imala obavezu da se stara o četiri braće i sestara. U tom periodu čak je pomišljlala da napusti muzički svet.

Međutim, sve je ubrzo krenulo na bolje i Šanaja je postala planetarno popularna krajem devedestih godina sa hitovima „That don’t impress me much“ i „Man! i feel like a woman!“

View this post on Instagram

A post shared by Shania Twain (@shaniatwain)