POTRESNA ISPOVEST SLAVNE GLUMICE: Sa 15 godina je doživela silovanje, a njena majka je to naplatila

Ispovest Demi Mur je od danas u prodaji, a glumica je gostujući u emisiji "Good Morning America" otkrila još neke detalje iz svog života. Ovog puta nije pričala o Kučeru, već o uzasnom detinjstvu.

printscreen/youtube.com/ABC News

Otkrila je da je imala samo 15 godina kada je silovao muškarac koji je nakon toga njenoj majci alkoholičarki platio 500 dolara, piše “Daily Mail”.

Mur je ispričala da je majka Virdžinija King stalno vodila sa sobom u kafiće i to samo iz jednog razloga, da bi im prilazili muškarci koji bi njenoj majci plaćali piće. 

Jednom, kada su se vratile kući, tamo ih je sačekao njoj nepoznati muškarac, koji očigledno imao ključeve od njenog doma. Taj čovek je silovao, a kada se sve završio prišao je njenoj majci i dao joj novac. Platio joj je 500 dolara.

– Bilo je to silovanje i strašna izdaja – napisala je Mur u knjizi. Voditeljka je zatim upitala glumicu da li misli da je majka u tom momentu bila makro, na šta je glumica odgovorila da u dubini duše misli da nije.

– Ne mislim da je to bila čista transakcija, ali svejedno mu je dala mogućnost da mi naudi – rekla je godišnja glumica.

Čitavo detinjstvo glumice je bilo veoma teško. Odrasla je sa roditeljima alkoholičarima, a sa 13 je saznala da njen tata, nije njen biološki otac. Pravi tata je ostavio dok je još majka bila trudna.

Majka je bila stalno u alkoholisanom stanju i više puta je pokušala da se ubije, a devojčica Demi je spašavala svaki put.

– Sećam se da sam prstima, malim dečjim prstima, iz njenih usta vadila tablete – napisala je.

Roditelji su joj se razveli kada je Demi bila tinejdžerka. Tada se sa majkom seli u Holivud, gde je i doživela silovanje. Sa 16 je otišla od kuće i započela glumačku karijeru.

Ovo je samo deo ispovesti iz knjige “Inside Out”, ispovest koja je šokirala Holivud.loading...