POTRESNA ISPOVEST SUPRUGE I KOMŠIJE: Evo od čega je tačno umro otac Darka Lazića i koja mu je bila poslednja želja

Milan je prminuo 13. decembra u bolnici "Sveti Sava"

printscreen

Milan Lazić, otac pevača Darka Lazić, premino je 13. decembra usled komplikacija nakon operacije smanjenja želuca, a Milan je imao veliku želju koju nažalost nije uspeo da ostvari.

Naime, Darkov otac 5. decembra imao je intervenciju smanjena želuca, jer je zbog zdravlja trebalo da smrša, koju je prošle godine imao i pevač, ali se Milanu nakon operacije zdravstveno stanje zakomplikovalo.

Kako nam je rekla Darkova majka Branka, Milan je na operaciju otišao potpuno zdrav, a nakon što mu se zdravstveno stanje zakomplikovalo primljen je na intenzivnu negu.

Vest o smrti Darkovog oca potresla je mnoge prijatelje i poznanike, a jedan komšija iz Brestača je otkrio koja je bila Milanova najveća želja.

– Oni su veliki vernici i uvek kad su bili u mogućnosti davali su priloge. Darko je naročito široke ruke. Duša me boli jer znam da je Milan želeo da kad prođe korona sinu i snajki Marini napravi veliku svadbu. Nažalost želja mu se nije ostavrila – rekao je jedan komšija za “Svet”.

Podsetimo, Milan je sahranjen  15. decmbra na groblju u Brestaču. Na večni počinak ispratili su ga najbliži, rodbina i prijatelji, kao i mnoge Darkove kolege.