Astrolozi tvrde da na način na koji raspolažete novcem utiče i horoskop, a ovi znaci zodijaka važe za najveće trošadžije:

Vaga

Vage uživaju u šopingu i često troše novac na stvari koje im uopšte nisu potrebne. Kada nešto žele, sklone su bez razmišljanja na to potrošiti i više nego što smeju i mogu, a zbog te navike se gotovo svakog meseca dovode do ivice bankrota.

Strelac

Strelci obožavaju izlaske i druženje, a u društvu su uvek prvi koji će počastiti. Međutim, iako novac češće troše na druge nego na sebe, to najčešće rade bez promišljanja o svom budžetu, zbog čega često ostanu bez novca mnogo pre sledeće plate.

Lav

Za razliku od Strelaca, Lavovi novac obično troše isključivo na sebe, a vole se počastiti i stvarima koje sebi uopšte ne mogu ni priuštiti. Spa tretmani, dizajnerske krpice, putovanja… Osobe rođene u ovom znaku uopšte ne mare za svoj budžet i maksimalno uživaju u životu, sve dok na naplatu ne dođu računi koje ne mogu podmiriti.

Blizanci

Blizanci su uglavnom jako spontani i ne razmišljaju na duge staze, što ih čini i najneodgovornijim horoskopskim znakom kada je u pitanju novac. Toliko su neoprezni s novcem da su u stanju potrošiti celu platu u samo jednom danu i češće se nađu u novčanim problemima od svih drugih znakova zodijaka.loading...