POTVRĐENO: Druga sezona “SENKI NAD BALKANOM” i NOVA Bjelina serija o KOŠARKAŠIMA emitovaće se na OVOM kanalu!

Sebje bad Balkanom
Promo

Nastavak serije “Senke nad Balkanom” Dragana Bjelogrlića emitovaće se na Top kanalu, kao i nova serija o zlatnim košarkašima iza koje stoji Bjelogrlićev autorski tim.

 

Direktorka “United Media” Aleksandra Subotić potvrdila je za “Blic” da ćemo nastavak popularnih “Senki” pratiti na Top kanalu.

Vrlo smo srećni što započinjemo saradnju sa našim eminentnim umetnikom Draganom Bjelogrlićem i što će se druga sezona serije ‘Senke nad Balkanom’ premijerno emitovati na Top kanalu – izjavila je Aleksandra Subotić.

Objasnila je i zašto je Top kanal za kratko vreme postao jedan od najgledanijih domaćih kanala.

Top kanal prati svetske trendove i ovim nastavlja da pruža ekskluzivan sadržaj i da premijerno emituje domaće visokobudžetne serije – istakla je direktorka “United Media”.

Druga sezona “Senki nad Balkanom” nastavlja se tamo gde se završila poslednja epizoda prvog ciklusa i prikazivaće događaje na Balkanu iz 1933. i 1934. godine, koji su prethodili maesejskom atentatu u kojem je ubijen kralj Aleksandar Karađorđević.

Datum premijere još nije određen, a u glavnim ulogama ponovo ćemo gledati Dragana Bjelogrlića, Andriju Kuzmanovića, Gordana Kičića, Mariju Bergam, Gorana Bogdana…

Nova serija o zlatnim košarkašima

Pored nastavka “Senki” na Top kanal od jeseni stiže i nova serija čiji su glavni junaci dva člana poslednje zlatne generacije jugoslovenske košarke – Srbin i Hrvat, a čiji je koproducent takođe Bjelogrlić.

Serija će se baviti sudbinom dvojice košarkaša koji nakon blistavih igračkih karijera započinju nove živote i pokušavaju da se ostvare u drugim poslovima, ali se nakon mnogo godina ponovo sreću s namerom da se vrate svojoj najvećoj ljubavi – košarci.

Scenario za seriju napisali su Vladimir Kecmanović, Kosa Peševski i Antonio Gabelić (poznat po sitkomu “Bitange i princeze”), dok imena reditelja i glumaca Bjelogrlić još drži u tajnosti, piše “Blic”.