POVRATAK STAND UP KOMEDIJE NA VELIKA VRATA: Konačno novi datum

Stand up komedija vraća se na velika vrata Kombank Dvorane. Nakon pauze zbog pandemijske krize i odlaganja prvobitnog datuma ( 01. april ) za oktobar, ovaj jedinstveni oblik „komedije uživo“ zaživeće kroz veliki Stand up show koji će biti održan 09. oktobra u 20h u Velikoj Sali kultnog prostora. Sve kupljene karte za 01. april, važiće i za novi datum!

Promo

Na sceni će zablistati sada već veterani stand up show-a u Srbiji, uz primese jedinstvenog humora koji će na scenu u novoj sezoni po prvi put doneti i jedna žena.

Tako će ljubitelji dobrog humora, koji nam je danas  potrebniji više nego ikad,  moći ponovo da vide šest komičara: Nešu Bridžisa, Srđana Olmana, Srđana Jovanovića, Dušana Varničića, Filipa Ugrenovića, ali i da upoznaju Anu Zlatanović, kojoj će ovo biti prvi nastup na pozorišnim „daskama“ Kombank Dvorane.

Svako za sebe, jedinstveni u svom nastupu, sa posebnom dimenzijom humora koju nose u sebi i nesebično ga dele sa publikom, svojim iskrenim životnim ispovestima obojenim kroz humorističke, ali i sarkastične sentence, sa publikom će se sjediniti u jedno- praveći doslovce neverovatan SHOW.

Karte za dvočasovnu predstavu komedije, koju su spontano, a sa druge strane brižljivo pripremili, mogu se kupiti na blagajni Kombank Dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.

U nastavku možete pročitati kratke biografije komičara obojene njihovom optimalnom dozom komedije, životnim postulatima kojih se ne odriču i samo jednim ciljem – da sebe bezrezervno poklone auditorijumu.