POZAJMIO MU NOVAC: Ko je Acu Lukasa spasio od izvršitelja?

Naime, sve stvari koje je Aca Lukas ima u svom stanu, kao i sam stan, navodno vode se na ime Saše Popovića, tako da izvršitelji nisu imali šta da plene, piše "Scandal".

TvPink Printscreen

Saša Popović spasio je navodno Acu Lukasa i sprečio da mu zaplene stvari zbog dugova.

Pre šest godina, dok je još uvek bio u braku sa Sonjom Vuksanović, Lukas je od Popovića pozajmio pola miliona evra kako bi kupio stan preko puta jednog poznatog hotela u Beogradu.

Luksuzni penthaus Lukas je kupio novcem koji mu je navodno Saša pozajmio, a kao garanciju da će mu sve vratiti, čitav stan je uknjižen na ime Saše Popovića uz klauzulu ugovora da će stan sa pripadajućim stvarima preći u Lukasovo vlasništvo onog trenutka kada izmiri sva dugovanja prema Saši. Međutim, to se nikada nije dogodilo.

Iako je trebalo da Popoviću vrati pola miliona za tri godine, Lukas još uvek, kako navodi “Scandal”, duguje oko 120.000 evra.

Zbog svega toga i stan i sve u stanu i dalje se vodi na ime Popovića, pa izvršitelji po zakonu nisu mogli ništa da zaplene iako postoji rešenje za plenidbu.

Drugim rečima, Lukas navodno nije vlasnik stana i stvari u istom, tako da oni nisu smeli ništa da mu oduzmu.

Sa druge strane, Saša ima sve regularne papire o vlasništvu, pa će Lukas ostati da živi u istom stanu u kom je i do sada stanovao.