Poze koje će vas raspametiti: ‘Nastrani džokej’ i ‘seksi pauk’ za nezaboravnu lezbijsku noć

Vodič kroz seks za lezbijke sadrži 28 poza koja će učiniti noć nezaboravnu.

Ženski magazin Kosmopoliten prvi put, u svojoj karijeri dugoj 50 godina, pomerio je granice kada su u pitanju seksi saveti u spavaćoj sobi. Magazin je objavio članak o vodiču kroz seks poze za lezbijski par.

Vodič sadrži 28 poza koje će pomeriti pamet, sa grafičkim opisom svake od njih.

Prikazujući korak po korak svake poze, poznate kao “nastrani džokej”, “erotska motka”, “seksi pauk” i druge, magazin je za svaku stavio i eksplicitne crteže.

Pored obaveznih rekvizita, seks igračaka, stolica, lisica, vodič uključuje i igranje uloga (dobar-loš policajac).

Magazin, pored seksualnog oslobađanja žena i sa idejom da žene treba da uživaju u zadovoljstvu bez osećanja krivice, pokreće brojne članke o tome kako da žene povećaju zadovoljstvo u krevetu i ugode svom partneru.

Ovo su samo neke od poza koje magazin preporučuje:

Dobar – loš policajac: Ova poza je slična kao i “dogy style”, samo što jedna od partnerki treba da koristi strap-on igračku, ili da rukom stimuliše partnera, dok druga treba da ima lisice na rukama i da ih drži iza leđa.

Strastvena plesačica: Devojka sedi na stolici, dok druga sedi u krilima, okrenuta leđima ka partneru. Podizanjem kolena stimuliše se klitoris.

Nastrani džokej: Partnerka treba da bude u položaju sa rukama i nogama na podu, dok druga sedi na njoj, koristeći trtičnu kost kao stimulaciju klitorisa, dok kosu drži kao uzde.

Prkošenje gravitaciji: Partnerka sedi normalno na stolici, dok druga kleči na njoj, okrenuta leđima ka partneru. Rukama se spušta na pod, tako održava i ravnotežu, a ova pozicija je idealna za oralni seks.