Na sajtu holivudske glumice Gvinet Paltrou "Goop" pojavilo se uputstvo za analni seks u kome se navodi da “ako vas analni seks pali, onda definitivno niste usamljeni“.

Naime, u tekstu slavne glumice opisuje se kako u realnosti izgleda analni seks, navodeći da je manje od polovine heteroseksualnih parova raspoloženo za njega.

U tekstu se preporučuje knjiga psihoanalitičara Pola Džoandesa u kojoj on odgovara na pitanja.

“Knjiga je sjajna ne samo što vam pruža realne informacije i praktične savete o svakom aspektu seksa, već je jednostavna, ne osuđuje, a i duhovita je“

Psihoanalitičar takođe odgovara na pitanja poput “kada je analni seks postao moderan?“, “koji su zdravstveni rizici“ i “da li ljudi mogu doživeti orgazam na ovaj način?“. On savetuje da žene moraju naučiti da opuste svoje analne mišiće jer anus nije predviđen za ovakvu vrstu seksualnog odnosa, te taj osećaj ne dolazi prirodnim putem.

Takođe, apeluje na obaveznu upotrebu lubrikanata kako bi se smanjili rizici od polno prenosivih bolesti.

“Bol je važan pokazatelj da se šteta mođe dogoditi ako ne preduzmete potrebne mere, uključujući i prestanak odnosa. Ukoliko osetite bol, pokušajte da zamenite muški polni organ prstom. To takođe omogućava ženama da se igraju i sa svojim partnerom. Kada je u pitanju analni seks u njemu mogu da uživaju svi“, navodi on u ovom, pomalo neočekivanom tekstu na sajtu slavne glumice.