Poznati kreator Bata Spasojević pronašao svoju oazu za mir i opuštanje (FOTO)

Jedan od najpoznatijih i najuspešnijih domaćih kreatora, Bata Spasojević nakon tri uspešne revije - jedne na Serbia Fashion week-u i dve na Belgrade Fashion week-u poželeo je da ode što dalje od gužve i gradske vreve kako bi sredio misli i napunio baterije za nove radne pobede.

– Imao sam ideju da odem negde bliže na kraći predah i odmor, da bih se opustio i sabrao utiske od revija… Na poziv moje dugogodišnje saradnice, prijatelja i direktorke agencije TOP ONE – Irene Eklemović, dobio sam poziv za Terme OLIMIA, upravo posle održanih revija. Znajući od ranije još, kako sam čuo od prijatelja i vlasnika nekih turistčkih agencija da su terme Olimia hvaljene, odmah sam prihvatio Irenin poziv, obzirom da Irena pravi izuzetno sadržajne i organizaciono zanimljive ture putovanja. Jako sam se radovao odmoru a i ekipi ljudi koja je beskrajno zanimljiva i puna poziitvne energije – otkriva Bata za Dnevno.rs

Dok neke njegove kolege često idu u najpopularnije slovenačke terme, njemu je ovo bilo prvo iskustvo sa Olimiama.

– Ovo je bilo moje prvo putovanje u terme Olimia. Moram da priznam da su terme sasvim ispunile moja očekivanja. Sam kompleks je vrlo moderno eksterijerno i enterijerno dizajniran i projektovan, zatim fenomenalan sadržaj, odlični bazeni sa termalnim vodama, veliki broj sauna spoljnih i unutrašnjih, masaže, pilinzi, odlični aprtmani, sjajan meni u restoranu, usluga u hotelu, izuzetno ljubazno osoblje… Imam samo reči hvale za terme Olimia, i smatram da zaista zaslužuju epitet najboljih u regionu – iskren je Spasojević.

Nakon brojnih uspeha, postavlja se pitanje, šta je sledeće?

– Sledeće što planiram jeste priprema kolekcije za Novogodišnju noć. Zatim izložba slika, i priprema kolekcije za proleće u Parizu – otkrio je Bata delić svojih planova, i dao do znanja da tek planira da nas ostavi bez teksta svojim radom.