Poznati otkrivaju svoj lek protiv mamurluka!

Na mamurluk nisu imune ni svetske zvezde, a evo nekoliko trikova koje u tim neprijatnim situacijama primenjuju Gvinet Paltrou, Kejt Vinslet, Džulija roberts i još nekoliko njih.

Mamurluk je jedan od najvećih neprijatelja dobrog provoda, a svi ljubitelji koktela dobro su upoznati s tradicionalnim lekovima za ovo neprijatno stanje – rasol, aspirin, sok od paradajza itd, piše Stvarukusa.rs.

Na mamurluk nisu imune ni svetske zvezde, a za vas izdvajamo neke od omiljenih lekova koje koriste poznati.

Džulija Roberts
„Tajna je sledeća: pronađite ravnotežu između šampanjca i soka od šargarepe. Meni to definitivno pomaže.”

Kejt Hadson
„Ja ću, kada sam mamurna, popiti što više soka od paradajza, vitamina, jesti sveže voće i, obavezno, avokado.”

Gvinet Paltrou
„Topla kupka je najbolje rešenje. Neka voda bude vruća onoliko koliko možete da izdržite, a dodajte joj gorku so i sodu bikarbonu. Leškarite u njoj oko dvadeset minuta, a potom se jedan minut tuširajte ledeno hladnom vodom! Potom se vratite u toplu kupku i uživajte u njoj sve dok se ne ugrejete. Nakon toga – još jedan minut pod hladnim tušem.”

Kejt Vinslet
„Kobasica i sendvič sa slaninom mi zaista pomažu. Takođe, protiv mamurluka deluje i velika čaša soka od pomorandže, kao i zaslađen čaj. Kombinacija svega ovoga će vas ‘podići’. Sve to obično odnesem u krevet, gde odspavam nakon jela, a potom se usmerim pravo ka tušu, kako bih se zaista probudila.”

Rene Zelveger
„Tradicionalni engleski doručak je idealan za lečenje mamurluka, baš kao i pasulj i hleb. Meni ovakva hrana pomaže.”

Pink
„Popijte pivo što je pre moguće! Ja sam, inače, nekada mogla da popijem i čitavu flašu vina i da ne budem mamurna. Sada pak nakon dve čaše imam glavobolju.”

Kameron Dijaz
„Ja pojedem Egg McMuffin i popijem pivo. Neophodno je da pijete alkoholno piće kojim ste se i uvalili u tu nevolju. Klin se klinom izbija.”