POZNATO GDE PRELAZI IVAN IVANOVIĆ?! Voditelja ćemo posle 8 godina gledati na drugoj TELEVIZIJI

Televizijski voditelj Ivan Ivanović sa svojom emisijom prelazi sa TV Prva na kanal "Top", prenosi beogradska štampa u izdanjima za subotu, 22. decembar.

Printscreen

List Danas prenosi nezvanične informacije da Ivanović sa novim vlasnikom TV Prva nije mogao da se dogovori oko uslova rada i dalje saradnje i da, prema nezvaničnim informacijama, prelazi na “Top” TV, a list Blic da je sa tom televizijom već postpisao ugovor.

– Ivan (Ivanović) je dobio ponudu od kablovskog operatera ‘Top’ da kod njih nastavi da radi svoju emisiju. Oni nisu zahtevali nikakve promene, već da nastavi da radi emisiju kao što je to činio i do sada. Ivan i čelnici ‘Top’ kanala su se brzo dogovorili oko detalja prelaska – kazao je za Blic izvor blizak voditelju.

On je naveo i da će se prva nova emisija na novom kanalu emitovati već sredinom januara.

Ivanović je juče za agenciju Beta izjavio je da će poslednja emisija “Veče sa Ivanom Ivanovićem” biti emitovana 28. decembra i da posle tog neće raditi tu emisiju jer “ne želi da predstavlja dekor za lažnu slobodu”.

– Nemam razloga da verujem da će vreme koje dolazi na Prvoj biti onakvo kakvo je bilo i ne postoji ništa što će moći da me uveri da će moći da se radi slobodno. Mislim da je situacija takva kakva je i ne želim da moje ime stoji uz sve što se desilo prilikom kupovine te televizije, niti mislim da treba da dovodim sebe i tim koji je radio deset sezona u situaciju da budemo uslovljeni, pritisnuti ili da budemo poniženi pre svega potencijalnim pretpostavljenima koji će se možda pojaviti – rekao je poznati voditelj.

ŠUŠKALO SE, A SADA JE I ON POTVRDIO: Ivan Ivanović DONEO ODLUKU koja će mnoge rastužiti!

Kompanija Antena grupa, u čijem vlasništvu su se nalazila Prva televizija, O2 TV, Prva TV Crna Gora, Plej radio, šest kablovskih kanala i tri portala, nedavno je postigla dogovor s preduzetnikom Srđanom Milovanovićem o preuzimanju 100 odsto njenih osnivačkih prava u Srbiji i Crnoj Gori za 180 miliona evra.

Top kаnаl je televizijskа mrežа kojа je sа emitovаnjem počelа 14. decembrа 2017. a u vlаsništvu je “Junаjted grupe”.