PRAVA STVAR ZA BRADONJE! Brzo i lako naučite sve što vas zanima o NEZI BRADE i pravim preparatima za to (VIDEO)

Golden Spartan
Printscreen

Berbernica je prvo mesto za sve muškarce koji žele da pustanu "bradonje", a zatim na njima ostaje da je neguju. Da to ne bude preterano komplikovano i zamorno pobrinuo se Karlo, berberin iz Beograda koji je tu da objasni sve tajne savršene brade.

 

U potrazi za najboljim proizvodima za negu brade, pronašli smo The Golden Spartan, domaći brend sa sedištem u Beogradu. Svaki pravi “bradonja” kod njih će pronaći ulja, balzame, šampone, ručno rađene češljeve, četke… jednom rečju – sve što je jednom savremenom muškarcu potrebno da odneguje savršenu i zdravu bradu!

I to nije sve! Berbernica je prvo mesto za sve muškarce koji žele da pustanu “bradonje”, a zatim na njima ostaje da je neguju. Da to ne bude preterano komplikovano i zamorno pobrinuo se Karlo, berberin iz Beograda koji je tu da objasni sve tajne savršene brade.

On i ekipa iz The Golden Spartan napravila je serijal kratkih snimaka koji odgovaraju na sve pitanja o pravilnoj upotrebni preparata za negu i održavanje brada.

Kako to izgleda, možete pogledati u snimku koji objašnjava sve što treba da znate o uljima za bradu i njihovoj upotrebi: