PRAVI RAZLOG RAZVODA? Ovo su fotografije zbog kojih je Lijamova porodica insistirala da se razvede od Majli (FOTO)

Izgleda da je razlog zbog koga je podneo razvod za razvod braka konačno isplivao na videlo.

printscreen

Lijam Hemsvort i Majli Sajrus nalaze se u procesu razvoda braka, a od kada su objavili da se razilaze desilo se mnogo toga.

Jedan od događaja koji je ovih dana uzbudio fanove jeste pojavljivanje pevačice u društvu Kejtlin Karter, što je navodno i nagnalo Lijama da podnese zahtev što pre. Sada se Majli i Kejtlin zabavljaju, dok Lijam luta plažama u Australiji sa tužnim izrazom na licu.

Kosmopolitan prenosi pisanje lista Ju-Es vikli da je razlog zbog koga je podneo zahteva za razvod braka konzervativno shvatanje njegove porodice kojoj nije bilo milo da vidi kontroverzne fotografije novopečenog para.

Lijam dolazi iz veoma konzervativne porodice koja je poludela kada je videla njene fotografije sa drugom ženom – rekao je izvor blizak glumcu i njegovoj porodici.

Lijam je podneo zahtev za razvod braka 21. avgusta, samo 11 dana nakon što je magazim Pipl objavio da se par rastaje, piše Kosmopolitan. Majli se od tada ne libi da pokaže svoju vezu sa Kejtlin u javnosti pa ju je čak povela i na dodelu prestižnih nagrada.

View this post on Instagram

За развитием драмы, развернувшейся вокруг расставания Майли Сайрус и Лиама Хемсворта, поклонники пары следят как за любимым сериалом. Новоиспечённая пара, Майли Сайрус и Кейтлин Картер, появились вместе на музыкальной премии. Напомним, блогер и соосновательница проекта FORAY Кейтлин Картер недавно рассталась с братом Ким Кардашьян Броди Дженнером – спустя 5 лет отношений и год семейной жизни. #themoodnews #celebrity #mileycyrus #mileycryus #liamhemsworth #kaitlynncarter #майлисайрус

A post shared by The MOOD (Новый аккаунт) (@themoodmagazine_) onloading...