Pravilo fantastičnog seksa: Njega praktikuju sve žene koje imaju sjajan seks!

Takozvano "pravilo 4" samo je jedno u nizu pravila kojih se pridržavaju žene koje imaju ispunjen seksualni život.

Zadovoljstvo seksualnim životom jedan je od uslova da se osećate lepo, voljeno i zaštićeno, piše „vecernji.hr”.

1. Ne očekujte orgazam svaki put ako to nije tipično za vas

Žene koje su zadovoljne svojim seksualnim životom ne očekuju obavezan “vatromet” svaki put kada vode ljubav. To je sasvim okej, jer one ne robuju predrasudama, niti gaje nerealna očekivanja, budući da to vodi zagarantovanom razočaranju. Zapravo, istraživanja pokazuju da žene koje strepe da neće doživeti orgazam najređe dostižu seksualni vrhunac.

2. Ipak, znajte kako da doživite vrhunac dovoljno često

Žene koje imaju ispunjen seksualni život tačno znaju šta ih zadovoljava i ne boje se da to i traže od svog partnera, tvrde seksolozi.

3. “Pravilo 4”

Sudeći prema rezultatima američkog istraživanja, osobe koje su zadovoljne seksom isprobavaju najčešće četiri do pet različitih tehnika i poza tokom odnosa. Zapravo, dovoljno je da povremeno promenite pozu, stimulišete drugi deo tela, ili isti na drugačiji način. Ili da, jednostavno, menjate tempo od brzog do sporog (ili obrnuto).

4. Usredsredite se

Žene koje najviše uživaju u seksu potpuno su mentalno prisutne u trenutku vođenja ljubavi. One ne brinu o izgledu njihovog stomačića, o novčanim problemima ili o tome šta deca rade u tom trenutku. Ako vam misli odlutaju, vratite ih tako što ćete se usredsrediti na fizičke senzacije.