Praznični duh i u vašem domu! Aranžirajte NOVOGODIŠNJE PREDJELO tako da vam se DIVE SVI GOSTI (FOTO)

viršle
Promo

Decembar ili bilo koji drugi mesec – uopšte nije važno, tek praznično raspoloženje se oseća sa svih strana. Osvetljene ulice, okićene jelke, svetlucave lampice u raznim bojama.., deo su scenografije koja nam uvek pomaže da se osećamo dobro. Ali, ovom kadru ipak nešto nedostaje. Nešto bez čega ni jedna proslava ne može da se zamisli, a to je hrana!

 

Budite drugačije od majki, baka i prabaka! Radije uživajte sa dragim osobama uz čašu vina, šolju kafe ili toplog čaja, nego da ceo dan (pa i noć), opasane keceljom, cupkate oko šporeta, moleći se u sebi da ništa ne zagori.

 

Pa, ako ste spremni za pravu kulinarsku i vrhunsku zabavu, onda u vašem prazničnom filmu Cocktail Poli preuzima glavnu ulogu. Zašto biste i razmišljali o nečem drugom? Umesto standardnog, “ozbiljnog” aranžiranja pustite mašti na volju i isprobajte neke od ovih ideja i oduševićete goste!  

 

Kuvane, pržene, u kifli ili kao kanape… I gostima i vama će i stomak i srce biti puni, a usne razvučene u osmeh. Priznaćete – to i jeste cilj svake zabave!