PRE ČETVRT VEKA SE ZNALO: Hju Hefner biće sahranjen pored svoje PRVE ZEČICE Merilin Monro!

Hju Hefner
Beta / Kevork Djansezian

"Nema ničeg poput Merilin na ovoj dobroj zemlji, uključujući biljke, životinje i minerale", pisao je Hefner o Merilin Monro pored koje će biti sahranjen.

 

Osnivač “Plejboja” preminuo je u 91. godini života, a mesto gde će biti sahranjen poznato je više od dve decenije. Hju Hefner je još 1992. godine za 75 hiljada dolara kupio svoje grobno mesto na groblju Westwood Memorial Park gde počivaju neke od najvećih filmskih i televizijskih ikona u istoriji.

Hefner će biti sahranjen u grobnici pored Merilin Monro, filmske ikone koja je bila na naslovnoj strani prvog broja “Plejboja” i Hefneru osigurala uspeh. To je bilo 1953. godine, a kultni magazin je tada rasprodat u pedeset hiljada primeraka za samo nekoliko dana. U tekstu koji je Hefner napisao u prvom broju “Plejboja” objasnio je zbog čega je Monro smatrao “pravom pričom”.

Ali, jače i od njenog tela i lica bilo je ono što je imala jedino Norma Džin. Karuzo je, pričaju, umeo da razbije vinsku čašu glasom, a Merlinka razbija čitave redove pivskih krigli jednim jedinim pogledom ispod obrva – pisao je Hefner o svojoj muzi.

Sve navedeno nam jasno govori, nema ničeg poput Merilin na ovoj dobroj zemlji, uključujući biljke, životinje i minerale. Ona je prirodna personifikacija seksa. On je tu, u svakom njenom pokretu i pogledu. To je čini najprirodnijim izborom na svetu za našu prvu Plejboj devojku meseca – zaključio je najpoznatiji plejboj.

Još uvek nije poznat datum sahrane, a njegov sin Kuper se obratio medijima i rekao da je njegov otac imao uzbudljiv život i da će njegovoj deci i suprugi jako nedostajati.