PRE PET GODINA SU SE RASPRAVLJALE PRED KAMERAMA! Evo kako su nekada izgledale ANABELA I LUNA ĐOGANI (VIDEO)

Luna Đogani odnela je laskavu titulu pobednice najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge 2" i postala bogatija za 50.000 evra. Najveću podršku u svim teškim trenucima koje je prošla u poslednje dve godine, Luni je pružila njena majka, pevačica Anabela Atijas.

Printscreen

Ipak, Anabela nije uvek tako blagonaklono gledala na sve poteze svoje mezimice, pa je često imala mnogo toga i da joj zameri, a isto to gledaoci televizije Pink imali su prilike ga gledaju na malim ekranima pre tačno pet godina.

Naime, Luna i Anabela učestvovale su u zabavnoj emisiji ružičaste televizije “Kraljevi stila”, koja se te 2014. godine emitovala, pa je pevačica svojoj ćerki menjala stil oblačenja, bacala njene stvari iz ormara i kupovala nove.

– Mama i ja imamo odličan odnos od prvog dana zato što smo oduvek bile najbolje drugarice, slažemo se u svemu. Ona mi je najveća podrška u životu, bez nje smatram da ne bih bila ovde gde sam sada – pričala je tada Luna.

– Ponekad sama sebe šokiram činjenicom da mi je to ćerka, ona je moje dete. Uvek joj ja glumim stariju sestru, najmanje imamo odnos majka-ćerka – istakla je Anabela.

Majka je Đoganijevoj pobacala dosta stvari iz ormara, što joj je Luna žestoko zamerila, čak se i nekoliko puta pobunila protiv njenih odluka, ali Anabela nije obraćala pažnju. Zatim je Atijasova otišla u kupovinu sa voditeljkom i za svoju naslednicu odabrala nekoliko odevnih kombinacija, koje su bile po njenom ukusu.

Međutim, Luna nije bila tako oduševljena Anabelinim izborom, a naročito se iznenadila kada je videla haljinu sa zebrinim šarama i čizme sa krznom, te je svojoj majci poručila da joj je izbor katastrofalan.

– Kod obuće ne grešiš. Povlačim reč! Kuku, šta je ovo? Da li ti mene zezaš? Vidi na šta liči ovo? Još šešir neki i metlu mi daj i prava veštica da budem. Katastrofa! Ovo ne bi ni do prodavnice obukla – rekla je tada Luna zgranuto.

– Sad je zrebra hit, da ovo staviš na modnu pistu svi bi se divili – navela je Anabela kroz osmeh.

Da li se sećate njihovog učešća u ovoj Pinkovoj emisiji?