PREBIJEN SRPSKI TIKTOKER: Ponižavao radnika gradske čistoće pa DOBIO BATINE (VIDEO)

Tiktoker Zoran Jovanović, koji se na pomenutoj društvenoj mreži predstavlja pod imenom "ludibratt", pre izvesnog vremena je uzburkao javnost kada se na njegovom profilu pojavio video na kojem maltretira radnika gradske čistoće. Sada je objavio još jedan video, na kojem se vidi da je dobio nokaut u centru grada, tačnije, u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu.

Printscreen TikTok

On je na TikToku objavio nekoliko video snimaka koji se sada šire Tviterom. Na jednom od snimaka vidi se kako ga lik u crnoj trenerci i duksu udara u glavu pesnicom. Na sledećem videu, prikazan je TikToker koji preko oka nosi povez.

TikToker je široj javnosti u Srbiji postao poznat nakon incidenta u kojem je maltretirao radnika gradske čistoće.

Na snimku koji je tada objavljen, videlo se kako se on prvo podsmeva radniku, a zatim mu otima iz ruku metlu i đubrovnik.

Ovaj sraman čin podsmevanja i ponižavanja jednog ljudskog bića za par hiljada pregleda i lajkova zgrozio je mnoge, zbog čega su reagovali i tviteraši koji su tada osudili postupak “ludogbratta”.

“Dugo nisam video ovakvo ponižavanje radnika. Stvarno sramota da klincu padne na pamet da ovako maltretira radnike koji koji po ovoj hladnoći čiste naše ulice. Ne znam gde su roditelji pogrešili sa ovim imbecilima”, glasio je samo jedan u nizu komentara na Tviteru.

Nakon što je objavljen drugi snimak na kom se vidi kako Jovanović dobija pesnicu u glavu, na društvenim mrežama povela se polemika oko toga da li je ova cela priča zapravo isfingirana upravo zbog klikova.