Predstavljala je Srbiju na Evroviziji, videli smo je nedavno na Beoviziji, a evo GDE JE I ŠTA RADI TIJANA BOGIĆEVIĆ

Tijana Bogićević
Promo/Bojan Vanovac

Nakon što je zablistala na sceni Beovizije gde je izvela pesmu "In Too Deep" kojom nas je predstavljala na Evroviziji prošle godine, Tijana Bogićević nastavlja da iznenađuje publiku.

 

U ponedeljak, 26. februara u podne, poznata pevačica objaviće spot za novi singl “Bezuslovno”.

Tijana je spot snimila u Americi, u jednom muzičkom studiju u Bostonu. Pored nje, u spotu se pojavljuje iranski model Kev Kalhori, a režiju potpisuje reditelj Bojan Vanovac.

– Uzbuđena sam što je pesma “Bezuslovno” dobila i video koji može na pravi način da je isprati. Srećna sam što mi je ovo prva saradnja sa rediteljem Bojanom Vanovcem, koji je Srbin poreklom iz Bosne, ali je odrastao u Americi. Zanimljivo je da sam ja prva sa kojom je sarađivao od srpskih izvođača, jer je do sada radio isključivo sa Amerikancima. U spotu se pojavljuje model i glumac Kev Kalhori, koji se odlično uklopio u celu priču – kaže Tijana.

Izlazak novog spota Tijana je najavila danas i na svom zvaničnom Instagram profilu.

Spot za pesmu “Bezuslovno” biće objavljen na zvaničnom YouTube kanalu Tijane Bogićević, a pevačica poznata i po hitovima “Tražim”, “Ti imaš pravo” i “Čudo”, ne krije da će do leta objaviti i svoj prvi album.loading...