Predstavljena nova regionalna televizija N1

Nova regionalna televizija N1, partner CNN-a za Balkan premijerno se predstavila članovima Srpske asocijacije menadžera i upoznala ih iz prve ruke sa svojim ekskluzivnim konceptom, novim- starim TV licima, najnovijim dizajnerskim i vizuelnim rešenjima, regionalnom organizacijom kao i atraktivnim programom, posebno ističući poseban programski pristup poslovnoj zajednici.

N1 televizija je ekskluzivni news partner CNN-a i kreće sa radom u septembru ove godine.

Koncept ove televizije su predstavili CEO Brent Sadler, COO Rusmir Nefić, Programski direktor Zoran Stevanović, kao i Jugoslav Ćosić, direktor programa N1 za Srbiju.

Na osmišljavanju koncepta i razvoju N1 regionalne televizije dugo godina je radio njen COO Rusmir Nefić koji je ovom prilikom izjavio:

„Program N1 televizije emitovaće se iz tri regionalna centra u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu, koji će međusobno razmenjivati programe. Znamo koliko je poslovnoj zajednici značajno da 24 sata bude u toku sa relevantnim vestima, i možda još više da ima priliku da kandiduje sadržaje koji su od značaja za privrede u regionu, i naš program će to i omogućiti. Takođe će postojati mogućnost preuzimanja relevantnih sadržaja od CNN-a, te će gledaoci u svakom trenutku imati potpunu sliku ne samo domaćih već i svetskih dešavanja.”

– Naši članovi imali su priliku da premijerno pogledaju džinglove, najave, vizuelna rešenja nove N1 televizije i ono što su videli ih je zaista impresioniralo. Ovaj potpuno moderan i dizajnerski vrhunsko osmišljen koncept veoma će unaprediti kvalitet programa na ovim prostorima. Predstavnike biznisa posebno je obradovala činjenica da će program nove televizije obilovati biznis vestima, emisijama i aktuelnim privrednim i regionalnim temama. Sa nestrpljenjem očekujemo septembar – istakla je Jelena Bulatović, izvršni direktor Srpske asocijacije menadžera.

Prezentaciji u Falkensteiner hotelu je prisustvovalo blizu 50 privrednika i menadžera iz kompanija koje posluju u Srbiji i regionu.