Kim Kardašijan je jedna od najpraćenijih i najuticajnijih ličnosti na svetu pa joj razne kompanije šalju ponude da reklamira njihove proizvode na društvenim mrežama. Pratioci slavne starlete nisu bili zadovoljni kada su saznali koga je Kim rešila da reklamira.

 

Naime, Kim Kardašijan je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj reklamira lizalice za smanjenje apetita.

Proizvod je pre svega namenjen onima koji nameravaju da izgube kilograme, i to tako što će se bez muke izgladnjivati. Kako ovo nije zdrav način mršavljenja, Kim se našla na udaru javnosti.

 

Fotografiju su preplavili negativni komentari u kojima je Kim optužena da šalje pogrešnu poruku svim mladim devojkama. Polemika je brzo prešla i na Tviter, gde su se oglasile i brojne važne ličnosti, takođe osuđujući rijaliti zvezdu. Među njima je i doktor Lijam Heket.

Poremećaj ishrane je pravi problem našeg društva, naročito mlađe populacije. To što Kim Kardašijan aktivno podstiče svoje fanove da razviju nezdravu vezu s hranom je zastrašujuća i zabrinjavajuća – napisao je doktor na Tviteru.

Negativni komentari ne prestaju da pristižu.

“Znaš li da ti imaš ogroman uticaj na devojčice širom sveta i da te uglavnom prate šta god da radiš?”, “Misliš li da je ovo dobar primer koji im šalješ, pogotovu onim devojčicama koje imaju kompleks zbog svog izgleda?”, “Stvarno degutantno”, samo su neki od komentara.loading...