Prekinite borbu sa celulitom, jednostavno ga zamaskirajte

Polako gubite strpljenje i borbu sa celulitom, a letovanje je sve bliže. Problem sa efektom pomarandžine kore imaju sve žene sveta, a evo načina kako da prikrijete ovu nelagodu na vašoj koži.

Preplanuli ten

Poznato nam je da je je koža posle letovanja koža svežija i mekša, a razlog su more, losioni i preplanuli pigment kože. Tamna koža prekriva nepravilnosti, zato ukoliko idete pripremite kožu sa kremama za samopotamnjivanje ili razmislite o nanošenju boje za preplanuli ten.

Steznik

Iako ga izbegavamo, steznik je napopularniji za oblikovanje tela. Postoje steznici koji se prilagođavaju svakoj odeći, a ako mu slavne lepotice poput Sare Džesike Parker, Eve Longorije i mnogih drugih da ga nose, možete i vi.

Hulahopke

Veliku popularnost na modnoj sceni i dalje imaju hulahopke i to uglavnom u boji kože. One se samo da prikrivaju nepravilnosti, već i oblikuju telo. Ako odaberete nijansu koja je slična vašoj boji kože, bez visokog sjaja problem pomarandžine kore će biti neprimetan. Za mini suknje i šorceve birajte čarape koje nemaju zadebljane ili „gaćice”.

Nega kože

Koža koja je dehidrirana suva je i glubi elastičnost, zato stalna nega najvećeg organa tela je potrebna. Da biste pripremili svoju kožu za letnji period dva puta nedeljno napravite piling celog tela, a zatim je nahranite kremom ili losionom.