Prekosutra je pomračenje Sunca u Škorpiji: Proverite šta to znači za vaš znak!

Počinje veoma dinamičan preporod na planu jakih strasti, pojačane požude, period izazova i fatalnih ljubavi...

Delimično pomračenje Sunca biće ovoga puta na 0 stepenu u Škorpiji u konjukciji sa Venerom u 23.57. na našim prostorima. Pomračenje Sunca u Škorpije na 0 stepenu već označava da slede velike novine, a u vodenom, fiksnom znaku, te promene su takve da izazivaju korenite promene, ili transformacije nečega . Nekima to može zvučiti zastrašujuće, ali promene koje će uslediti mogu omogućiti da se izvesne krize i situacije u velikoj meri promene. One zahtevaju da se dese temeljne, ili totalne promene.Takve novine će – kao što je to obično slučaj – i ovog puta izazvati nemir, ili strah pa čak i burne reakcije.

Ponekad one i nisu prijatne, ali kasnije se dešava da se njime nešto loše iskoreni, pročisti ili dovede do kraja, kako bi se nakon toga stvorilo nešto novo i izdiglo kao feniks iz pepela. Škorpija nije samo znak kraja i umirenja, već i transformacije, totalnog preobražaja. One mogu da donesu regeneraciju nekoga ili nečega. Znak Škorpije se vezuje i za snažnu isceliteljsku energija koja može da promeni život na bolje!

Ovo pomračenje će najviše osetiti osobe:

koje imaju Sunce na kraju Vage, koje su rođene u periodu od 19. do 23. oktobra,
kao i Škorpije koje su rođene između 21. i 23. novembra
rođene u znaku Ovna između 15. i 20. aprila
one koje su rođene sa Suncem u Biku i to između 20. i 28. aprila
osobe rođene u znaku Raka između 18. i 23. jula
a još više u znaku Lava između 23. i 30. jula
oni u znaku Jarca rođeni između 15. i 20. januara
oni rođeni na početku Vodolije od 20. do 27. januara.

Korenite promene će osetiti osobe koje imaju Mesec na kraju Vage i početku Škorpije 25. stepena do 7. Škorpije, kao i 25. Ovan i 7. Bika, na kraju Raka od 25.-07. stepena u Lavu, isto tako na kraju Jarca 25.-07. Vodolije, a svi ostali koji tu imaju neku planetu takođe će doživeti izvesne promene, a da li će biti pozitivne ili ne zavisi od pozicije u natalu.

Ukoliko ste otvoreni i spremni za promene, ukoliko ste uporni i istrajni da ih sprovedete do kraja, onda ni poteškoće, neće za vas biti smetnja. Mars koji je na zadnjim stepenima Strelca i u narednim danima posle pomračenja će preći i u Jarca i doneće nam veću izdržljivost, podstaknuće neverovatnu upornost , jer je on tu egzaltiran, te spreman da se uhvati u koštac sa svim poteškoćama. On je tu voljan na rad i na prihvatanje odgovornosti, posebno što je Saturn u Škorpiji. Povoljno je jer će doći do zamene mesta ove dve planete (recepcije), koja će omogućiti da velikim trudom, neverovatnom istrajnošću i izdržljivošću ostvarimo ciljeve koje postavimo.loading...