Princeza Marija Olimpija, ćerka grčkog princa Pavlosa, ima samo 20 godina, a već je zapela za oko modnim stručnjacima koji smatraju da bi uskoro mogla da zasedne na prvo mesto liste najbolje odevenih članica kraljevskih porodica.

 

Sa očeve strane je pripadnica grčke kraljevske porodice koja potiče iz danske kraljevske loze, a njena majka Mari Šantal Pezantes je ćerka američkog milijardera Roberta Vorena Milera.

Lepa 20-godišnjakinja studira dizajn i fotografiju u Njujorku i redovno može da se vidi u prvim redovima na revijama svih velikih svetskih modnih kuća.

Kada je u pitanju stil članica kraljevskih porodica, poređenja medija sa Kejt Midlton su neizbežna, a mnogi smatraju da ju je po tom pitanju Marija već nadmašila.

Velvitino

A photo posted by olympiagreece (@olympiagreece) on

“Sviđa mi se njen stil, ali ja sam mlađa i mnogo više eksperimentišem s modom. Volim pariski, milanski i njujorški street style”, komentarisala je za Vanity Fair ovo poređenje.

Thank you so much @michaelkors for last night ?

A photo posted by olympiagreece (@olympiagreece) on

“Uvek se oblačim kao da ću naleteti na nekog posebnog. Moj stil se definitivno promenio otkako sam se preselila u Njujork. Možda su me društvene mreže naterale da postanem svesna onoga što oblačim”, zaključila je princeza koja na Instagramu redovno objavljuje fotografije svojih odevnih kombinacija.

About last night @petermbrant @balmain

A photo posted by olympiagreece (@olympiagreece) onloading...