Lena Kovačević predstavila je novi spot za pesmu Zauvek u beogradskom restoranu Kalemegdanska terasa, kao poseban projekat urađen u pop žanru.  

 

Foto: Promo/Aleksandar Dmitrović

Ovom prilikom proslavljen je i početak saradnje sa novom izdavačkom kućom Magic Records. Muziku za novu numeru komponovala je Lena Kovačević, tekstopisac je Aleksandra Milutinović, aranžman i produkcija: Darko Dimitrov, spot potpisuje Andreja Damjanović. 

Među brojnim gostima na promociji bili su i Sanja Ilić, Branislav Lečić, Divna Ljubojević, Vladimir Marković, Davor Jovanović, Nikola Nemešević Nemeš, i mnogi drugi.

  

Za pesmu Zauvek, sve zvanice su joj poželele ništa manji uspeh, a s obzirom da je u planu i verzija pesme na engleskom jeziku, plasman iste i na strana tržišta je zagarantovan.  

 

Foto: Promo/ Aleksandar Dmitrović 

Pevačica i kompozitor Lena Kovačević diplomirala je na prestižnom muzičkom konzervatorijumu u Amsterdamu. Objavila je tri albuma za domaće tržište. Njen muzički stil odiše jedinstvenim spojem pop i džez muzike.

Album “Dobar dan za pevanje” objavljen je 2009.godine, zahvaljujući kome se našla u jednoj od najpopularnijih emisija Prvi Glas Srbije u ulozi žirija, a zatim album “San” iz 2013. koji je proglašen za najbolje prodavani album celog regiona. 

 

Foto: Promo/ Aleksandar Dmitrović

Album “Džezeri” rađen je u Njujorku i Beogradu i objavljen je 2015. godine kao Lenin album-omaž, posvećen Bajaginim pesmama. 2016. godine, u potpuno novom svetlu, Lena Kovačević se predstavlja kao kantautor i kompozitor  pesme „Pick Up“  i po prvu put objavljuje singl na engleskom jeziku.

Lena se smatra jednim od najvažnijih muzičara nove generacije, karijeru je započela 2004.godine turnejom sa jednim od najboljih orkestara u Holandiji, nastupala je na brojnim festivalima u Evropi. 

Zvanični web sajt i društvene mreže:

• http://www.lenakovacevic.com/               

• https://www.facebook.com/LenaKovacevicOfficial

• https://www.instagram.com/lenakovacevic_official/ 

• https://soundcloud.com/lena-kovacevic