Premijera: Poslušajte novu pesmu grupe Miligram

Spot za ovu pesmu, koji će fanovi uskoro videti, režirao je Aleksandar Kerekeš Keki (Visual Infinity) dok je scenografiju radio Nikola Matijević. U spotu su korišćeni specijalne maske i efekti koji su se do sada upotrebljavali samo u filmskoj industriji.

Bend Miligram premijerno će večeras, u ponedeljak, 3. novembra, u emisiji „Bravo show” na TV Pink izvesti najnoviju pesmu „Bulevari/Grad koji prepoznaju ljubav”.

Bend Miligram je ovih dana aktivno nastupa u regionu. Nedavno su održali sjajan koncertu u jednom od najpopularnijih i najvećih klubova u Zagrebu a zatim i u Beču, pred više od 3000 ljudi. Narednog vikenda nastupiće u Areni u Zenici.

Balkansko muzičko čudo, kako nazivaju grupu „Miligram”, će na koncertu u Kombank Areni 29. novembra, pružiti publici jedan nesvakidašnji muzički događaj uz nikada do sada viđen produkcijski koncept kod domaćih izvođača. Potpuno nov doživljaj obećava i saradnja Aleksandra Milića Milija i momaka iz benda „Miligram” sa profesorom Velimirom Abramovićem i fizičarom Goranom Marijanovićem, na osmišljavanju idejnog koncepta koncerta.