PREOKRET: Slavni par STOPIRAO PARNICU, prijatelji tvrde da od RAZVODA nema ništa!

Bred i Anđelina
Wikipedia/Georges Biard

Bred Pit i Anđelina Džoli su, za sada nezvanično, zaustavili postupak razvoda, a njihovi prijatelji, sumnjaju da će do toga uopšte i doći.

 

– Razvod otpada. Mesecima nisu uradili ništa da se taj postupak pomeri sa mrtve tačke, i niko ne misli da će do toga uopšte i doći – rekao je neimenovani izvor za Ju-Es vikli.

Kada je Anđelina, u septembru 2016. godine, podnela zahtev za razvod braka, njih dvoje su bili u veoma lošim odnosima. Bred je optužen za, navodno, zlostavljanje, i tada je otkriveno da se bori sa alkoholizmom.

Međutim, kako je vreme odmicalo, njih dvoje su zbog dobrobiti dece počeli sve bolje i bolje da se slažu. Ponovno zbližavanje je, izgleda, dovelo i do još nečega.

Iako su stara osećanja izbledela, novo zbližavanje je, izgleda, posledica Bredove posvećenosti zdravijem životu i želji da se oslobodi poroka.

– Ona je i dalje zaljubljena u njega. Svi su mišljanja da će se ponovo naći zajedno. Ne bi bilo iznenađujuće da i zvanično objave da povlače zahtev za razvod i da pokušavaju da izglade odnose – rekao je izvor.