PREPOZNAJTE LJUBOMORU: Ako pored sebe imate OVAKVU DRUGARICU, najbolje je da se sklonite!

Čim osetite da je vaše prijateljstvo postalo toksično vreme je da se ono prekine.

pixabay.cp,

Ljubomorna prijateljica može da bude gora od bilo kog neprijatelja. Osobe koje vas sputavaju vam ne trebaju u vašoj blizini.

Problemi u prijateljstvu nastaju u onom trenutku kada počnete da ostvarujete svoje snove ili vam sve polazi od ruke, dok vašoj prijateljici u tom trenutku ne cvetaju ruže.

Ovi znaci nedvosmisleno govore da je vaša prijateljica ljubomorna na vas:

U svakoj situaciji poikušava da vas pobedi i da bude bolja od vas

Pravi prijatelj će se radovati i slaviti svaki vaš uspeh. Osoba koja je ljubomorna na vas će u svakoj situacijii pokušati da vas pobedi i bude bolja od vas. Ovakvo prijateljstvo može više da vam šteti nego što vam donosi koristi.

Širi negativnu energiju

Uvek svemu traži manu i sve uspe da okrene na negativnu stranu. Ukoliko se posle provedenog vremena sa njom se osećate iscrpljeno i neraspoloženo jasan je znak da vaš odnos nije iskren i da vam ne želi dobro. Iskren prijatelj u svakom trenutku pokušava da vas nasmeje  i oraspoloži.

Umanjuje vaše uspehe

Postigli ste nešto o čemu ste dugo sanjale i time se pohvalile prijateljici, a ona se pravila kako to i nije neka važna stvar? To je više nego očigledan znak da joj smeta vaša sreća.

Na nju nikad ne možete da se oslonite 

Ako na nju ne možete da se oslonite kada vam je teško i nije tu kada vam se dešavaju neke lepe stvari, verovatno iza svega toga stoji njena ljubomora.