PRESEDAN U DOMAĆIM BIOSKOPIMA: Karta za “JUŽNI VETAR” svuda samo 150 dinara, a postoji DOBAR RAZLOG za to!

Film “Južni vetar” za mesec dana videlo je više od 600.000 ljudi, kako u Srbiji i regionu, tako i u Evropi, ali i u Americi i Kanadi. Istovremeno, autorska i glumačka ekipa osvojila je brojne festivalske nagrade, a ekipu filma publika je u svakom gradu dočekivala punog srca, i sa gromoglasnim ovacijama nakon projekcije.

Promo

– I premda “Južni vetar” i dalje snažno duva, dužni smo da obavestimo javnost da je naš film protekle nedelje postao žrtva nelegalne distribucije i piraterije – navodi se u saoštenju.

“Južni vetar”  je nakon mnogo godina vratio publiku u bioskope. Negovanje kulture gledanja filmova u bioskopskim dvoranama, u kojima se jedino može doživeti sva lepota i talenat svih onih koji film stvaraju, jedna je od primarnih vrednosti za koje se zalaže cela ekipa koja stoji iza “Južnog vetra”.

– Najoštrije osuđujemo sve one koji su na bilo koji način učestvovali u ilegalnoj distribuciji našeg, kao i svakog drugog filma. Piraterija, pored toga što je protivzakonito delo, najveći je neprijatelj domaće filmske industrije, svih onih koji filmove stvaraju, ali i onih koji u filmovima uživaju – ističu.

Producentske kuće Režim, Art Vista, Archangel Studios koje potpisuju ovo saopštenje imaju i važno iznenađenje za sve koji još nisu gledali film!

– Da bi pobedili sve one koji ne cene domaći film – pozivamo vas da od sutra (subota 24. novembar) gledate “Južni vetar” u svim bioskopima po ceni karte od 150 dinara – navode oni.

Celokupna ekipa “Južnog vetra” se još jednom zahvaljuje svojoj vernoj publici, svima onima koji su film gledali jednom ili više puta, kao i onima koji i dalje čekaju u redu za karte.