PRESELO IM! Izveo je devojku na ručak u Grčkoj, a kada je video RAČUN mogao je samo da PLAČE OD MUKE (FOTO)

Jedno od prvih nepisanih pravila za sve turiste koji reše da obeduju ili da se osveže u tavernama ili barovima jeste da pre poručivanja dobro prouče meni, jer u suprotnom mogu da se rasplaču kad im stigne račun, poput jedanog muškarca koji je godišnji odmor provodio u Grčkoj.

Printscreen Instagram/rickyhitmanhatton

Britanska bokserska legenda Riki Haton (40) i njegova devojka Čarli, pamtiće letovanje na Mikonosu u Grčkoj, verovatno dok su živi. Naime, njima je na kraju ručka stigao račun od skoro 2.000 evra.

Kako je Haton napisao, ono što ga je posebno zgranulo jeste cena odreska od kobe govedine u visini od 920 evra.

View this post on Instagram

Just woke up this morning in a puddle of fucking tears. That’s what you get for being a fat greedy little shit. 😫#steak

A post shared by Ricky Hatton MBE (@rickyhitmanhatton) on

– Upravo sam se probudio u lokvi je*enih suza. To dobijete kad ste debelo pohlepno go*no – napisao je od ispod svoje objave na Instagramu, nakon čega je dodao da prilikom poručivanja odreska nije gledao cenu.

View this post on Instagram

Don’t mess with the hitman bitch. 👌🏻#getupthereboy

A post shared by Ricky Hatton MBE (@rickyhitmanhatton) on

Pored ovog skupog specijaliteta i šampanjca od 490 evra, on je poručio i još nekoliko stavki čija cena nije baš pristupačna, i prema rečima svima koji poznaju cene na Mikonosu, kao i u ovom restoranu, prevazilazi granice umesnog i onoga što restoran gostima stvarno nudi. U prilog tome idu i ocene, pa i komentari na sajtu Trip advajzer.

– Apsolutno sramotno rasipanje novca i daleko najgore iskustvo na plažnom klubu s kojim smo se ikada susreli, a intenzivno putujemo. Usluga je neverovatno loša, od minuta kad dođete. Hrana je OK, ali definitivno nije vredna cene – samo je jedan od komentara nezadovljnih gostiju ovog restorana na Mikonosu.