Glumica Nikol Kidman (52) bila je na 65. međunarodnoj dodeli nagrada “Taormina Film festival” na Siciliji, gde se na bini pojavila i kao jedna od dobitnica, ali ono što su zapravo svi primetili bio je njen izgled, tačnije njeno lice.

Ono što nikome nije promaklo jeste njeno neobično mladoliko lice. Na fotografijama je primetno da je Nikol previše zategla lice, pa su je mnogi jedva prepoznali.

View this post on Instagram

Nicole kidman

A post shared by @ domenicogenovese_fotografia on

Inače, glumica je ranije negirala da je radila bilo kakve estetske korekcije i isticala da je njen dobar izgled rezultat zdravog načina života.

Iskreno, na meni je sve prirodno. Koristim samo zaštitnu kremu za sunčanje i ne pušim. Brinem se o sebi i ponosna sam što to mogu da kažem – izjavila je ranije glumica.

Nedugo zatim, Nikol Kidman je priznala da ipak odlazi na botoks.

printscreen

Isprobala sam puno stvari, ali osim sporta i dobre ishrane malo je toga delotvorno. Čak sam isprobala botoks, ali nije mi se dopalo kako mi je lice posle tretmana izgledalo. Više ga ne koristim i mogu ponovno da pomeram čelo – izjavila je Kidmanova.

Glumica je inače u drugom braku sa pevačem Kitom Urbanom sa kojim ima dve ćerke, a iz prethodnog braka sa glumcem Tomom Kruzom ima dvoje usvojene dece, sina i ćerku.loading...