PREVARANT U APATINU! Lažno se predstavlja, TRAŽI NOVAC, a evo KAKO DA GA PREPOZNATE

Bosonoga produkcija, koja stoji iza produkcije serije i filma "Meso", obaveštena je da u Apatinu prevarant, lažno se predstavljajući kao producent, pokušava da skupi novac za snimanje Kostiju, nastavak "Mesa", pozivajući se na Bosonogu produkciju i zaposlene u njoj.

Promo

– Između ostalog, bez propratnih papira sa pečatom štampano na mehaničkoj mašini, u ime vaše produkcije traži sponzorstvo od 60.000 din na ime vaše kuće – kaže se u saopštenju.

Dotični gospodin nosi nacrt prve epizode “Kosti” u obliku kucane forme i usmenog obrazloženja da se glavni glumac Mirko sakriva u Apatinu kao trener FK Mladost te dobija ćevabdžinicu na korišćenje….

Prevaru je prijavio jedan od ljudi od kojih je lažni producent tražio novac.

Bosonoga produkcija se ograđuje od postupaka navedenog čoveka, kao i od bilo koga drugog ko pokuša da se lažno predstavi kao saradnik naše produkcije.

Ovim putem oni informišu javnost da ne nasedaju na nezvanične dokumente i ponude i da verodostojnost svakog dokumenta provere tako što će poslati poruku na Facebook stranice Meso.

Snimanje nastavka trilogije predviđeno je za početak naredne godine, i o svim koracima produkcije bićete na vreme obavešteni.