“PREVARENA SAM!” Glumica otkrila kako su je naterali da SKINE GAĆICE i snimi kultnu scenu u “NISKIM STRASTIMA”

Glumica Šeron Stoun u svojoj knjizi memoara tvrdi da joj je tokom rekonstruktivne operacije, posle odstranjivanja benignog tumora, hirurg povećao grudi bez njenog pristanka, jer je mislio da će „lepše izgledati sa većim i boljim grudima“.

Šeron Stoun
YouTube Printscreen

“Kada su mi skinuli zavoje, otkrila sam da su mi grudi za jednu veličinu veće, koje ‘bolje pašu uz veličinu mojih kukova’“, prenosi Tajms deo novih memoara glumice.

Incident je samo jedna od stvari koje je Stounova otkrila o svom životu u knjizi “The Beauty of Living Twice”.

Glumica je takođe otkrila da su ona i njena sestra seksualno zlostavljane od strane svog dede Klerensa Losona, sa kojim su obe devojke bile neko vreme u sobi.

Loson je preminuo kada je imala 14 godina.

“Dodirnula sam ga i ubola prstom. Onda me je bizarno zadovoljstvo da je najzad mrtav pogodilo. Pogledala sam je (Keli) i razumela je da se konačno završilo“, napisala je Stounova.

U memoarima je dala nove detalje o tome kako je prevarena da uradi eksplicitnu scenu u trileru “Niske strasti”.

Glumica kaže da su je “prevarili da skine donji veš“ za kultnu scenu ispitivanja u policijskoj stanici, nakon što joj je rečeno da će “odbijati svetlo“ i uveravali je da joj se međunožje neće videti.

Otkrila je da je prevarena tek kada je pozvana da pogleda konačnu verziju filma i to “ne sama sa rediteljem kako bi neko mislio, već u sobi punoj agenata i advokata, koji nisu imali nikakve direktne veze sa filmom“.