PREVARIO ŽENU S KOJOM IMA DETE? Pevač viđen pijan u baru kako se “pipka” sa drugom devojkom

Oženjeni pop pevač Džastin Timberlejk snimljen je kako u izlasku drži za ruku glumicu Ališu Vejnrajt.

printscreen

30-godišnja Ališa viđena je kako dodiruje koleno pevača koji je u braku sa holivudskom zvezdom Džesikom Bil (37) pre nego što ju je on uhvatio za ruku.

Par je snimljen oko ponoći kako razgovaraju i piju u jednom baru u Nju Orleansu na pauzi snimanja filma “Palmer” u kojem glume ljubavnike.

Izvor britanskog taboida San (The Sun) tvrdi kako je 38-godišnji Džastin puno pio i nije mogao da stoji na nogama.

Posetioce bara šokiralo je to što se drže za ruke, s obzirom na to da je Timberlejk u braku s Džesikom Bil sedam godina, i da imaju 4-godišnjeg sina Silasa.

U jednom trenutku uhvatio ju je za ruku i stavio na svoje koleno. Ona ga je zatim nežno mazila po nozi – rekao je jedan od svedoka.

View this post on Instagram

You watch #RaisingDion yet? Asking for a friend.

A post shared by Alisha Wainwright (@alishawainwright) on

Džastin je snimljen ranije ove nedelje sa venčanim prstenom, ali ga tokom izlaska sa koleginicom nije bilo.

Par je u četvrtak bio deo male grupe koja je zajedno pila u jednom baru u Nju Orleansu. Proveli su samo na balkonu oko 40 minuta pre nego što su se vratili unutra, prenosi Index. Veruje se kako su izašli na zadnji izlaz i napustili bar pola sata posle ponoći.

View this post on Instagram

🌧No sun but still fun 🌧

A post shared by Alisha Wainwright (@alishawainwright) on

Ališa je inače najpoznatija po svojoj ulozi Marije Roberts u seriji “Shadowhunters” i trenutno glumi uz Majkla B. Džordana u Netfliksovoj seriji “Raising Dion”.

Džastin i Džesika, koji su se venčali 2012. godine, smatraju se jednim od stabilnijih holivudskih parova. Oboje redovno objavljuju dirljive posvete jedno drugom na društvenim mrežama.