PREVRŠIO SVAKU MERU: Kanje Vest u novom spotu BRUTALNO napao dečka Kim Kardašijan (VIDEO)

Američki reper Kanje Vest našao je još jedan način da nastavi sa proganjanjem svoje bivše supruge Kim Kardašijan. On je u spotu za numeru "Easy" kidnapovao i sahranio njenog trenutnog partnera, komičara Pita Dejvidsona.

printscreen

Vest je spot za pomenutu pesmu objavio na svom Instagram profilu. U njemu je prikazana animirana figura repera koji Dejvidsona prvo kidnapuje, a zatim sahranjuje živog. Spot potom postaje još bizarniji jer Kanje u jednom trenutku drži odrubljenu glavu komičara.

Iako je većina komentara ispod njegove objave na Instagramu pozitivna, šira muzička javnost je osudila ovaj potez slavnog repera.

View this post on Instagram

A post shared by ye (@kanyewest)

Vest i Kim Kardašijan su se juče zvanično razveli, ali su tome prethodili meseci Kanjeovog neprestanog proganjanja starlete. On je putem društvenih mreža više puta pisao o njoj u negativnom kontekstu, odnosno tvrdio da nije dobra majka.

Kada je Kim objavila da se zabavlja sa Pitom, Kanje je počeo sa uvredama na račun komičara putem društvenih mreža, a američki mediji su prenosili i da mu je pretio.

Nedeljama unazad se priča o tome kako bi Kanje mogao da pređe crtu i naudi svojoj bivšoj supruzi, a objavljivanje poslednjeg spota ide u prilog tim tvrdnjama.