PREŽIVEO DRAMU! Voditelju “Granda” IZGOREO STAN NA KARABURMI: “Istina je, sve sam izgubio!”

U požaru koji je noćas izbio na Karaburmi, izgoreo stan poznatog novinara "Grand produkcije" Živojina Krstića.

vatrogasci
Dnevno.rs/Petar Marković

Novinar Siniša Medić otkrio je da je u požaru koji je noćas izbio na Karaburmi, izgoreo stan njegovog prijatelja Živojina Krstića.

– Naš kolega i moj najbolji prijatelj je noćas izgubio sve. Kao što ste čuli, na Karaburmi je noćas bio veliki požar, izgorela su 4 stana na poslednjem spratu. Jedan od stanova je i Živojinov, znamo samo da je sve izgorelo, on je imao jednu mačku, ne znamo da li je maca ostala živa. Ne znamo još ni uzrok, ni ništa, samo znamo da je ovo velika tragedija – rekao je Siniša Medić u Jutanjem programu na Pinku.

Voditelj Živojin Krstić se sada oglasio i otkrio da je istina da mu je izgoreo stan na Karaburmi.

– Istina je. Ne znam šta se desilo. Bio sam sa drugom na kafi u gradu i samo mi je javila komšinica da gori stan. Došao sam posle 20 minuta i video da je gorela zgrada, to je sve što ja znam. Noćas su vatru gasili do 4 ujutru. Danas će doći veštak, pa ću znati više detalja. Samo je komšinica bila na spratu, ima četiri stana, svi smo negde bili. Izašao sam oko 22.10, požar je ona otkrila oko ponoći – rekao je Živojin Krstić, piše “Informer”.

Podsetimo, požar je izbio oko ponoći u Ulici Husinskih rudara 24 na Karaburmi. Naime, plamen je izbio u stanu br. 16 u potkrovlju i odatle se proširio na krov i ceo sprat zbog čega su četiri porodice ostale bez krova nad glavom.

Požar koji je u toku noći zahvatio krov višespratnice u ulici Husinskih rudara na Karaburmi je u potpunosti ugašen tokom noći uz pomoć pet vatrogasnih ekipa i svi stanari su evakuisani, a u incidentu nije bilo povređenih osoba pa je Hitna pomoć intervenisala samo zbog stresogenih stanja.