PRIMORANA DA PREKINE TURNEJU: Poznata reperka zbog OVE operacije dobila stroga lekarska naređenja

Američka reperka Kardi Bi odložila je tri predstojeća koncerta kako bi se adekvatno oporavila od nedavnog operativnog zahvata povećanja grudi, izjavila je njena portparolka Pejšns Foster za CNN.

printscreen

Kardi Bi je nedavno izjavila da je prošla kroz proceduru povećanja grudi. Ona je odlučila da počene s pripremama za ovaj zahvat neposredno nakon rođenja svoje ćerke Kulture Kiari, u julu 2018. godine.

Nedavno sam povećala svoje grudi. Osećam se dobro, ali u pojedinim momentima imam takođe osećaj kao da su se moje grudi, znate, malo opustile – objasnila je američka reperka.

Iako je prvobitno poricala, ona je nedavno izjavila i to da će se uskoro podvrgnuti i proceduri liposukcije. Zbog kompletne situacije, ona je bila prinuđena da otkaže tri predstojeća nastupa kako bi se adekvatno oporavila i pripremila za liposukciju.

Kardi Bi se naglo vratila na posao i nije uzela dovoljno vremena da se potpuno oporavi od operacije. Njen naporan raspored je uzeo danak tako da je dobila stroga lekarska naređenja da otkaže ostatak nastupa u maju – rekla je Fosterova.

Ona je dodala da je Kardi Bi tužna zbog ove odluke, a naknadni nastupi bi trebalo da budu održani u septembru.