PRINC NOVOG DOBA: Denial Ahmetović na Dan zaljubljenih objavio SPOT ZA PESMU koja će rastopiti srca romatičara (VIDEO)

Denial Ahmetovi
Promo

Mladi bosanski pevač Denial Ahmetović za Dan zaljubljenih objavio je spot za pesmu "Tebi život ide dalje" i još jednom pokazao da je princ novog doba.

 

Pesmu koja će osvojiti devojke širom Srbije napisao je Saša Matić koji je veoma zadovoljan saradnjom sa mladim pevačem pred kojim je blistava karijera.

Njegov talenat prepoznale su mnoge muzičke zvezde na našoj estradi, a među prvima su bili Seka Aleksić i Aca Lukas.

Denial je veoma srećan zbog saradnje sa Sašom, jer ga veoma ceni kao umetnika.

– “Tebi život ide dalje” kada pomislite na to koliku težinu nosi taj naslov i koliko značenja može da ima, shvatite da je to nešto jako zanimljivo. Na snimanju spota je bilo jako hladno, jer vila u kojoj smo snimali je bila bez prozora i vrata, tako da smo se svi razboleli. Snimali smo ukupno puna 2 dana. Saša Matić kao autor ove pesme je jako zadovoljan kako je sve ovo urađeno i mnogo mu se sviđa način na koji sam ja to doneo, a i naravno bila mi je čast dobiti komplimente od jednog takvog pevača i umetnika – rekao je Denial.

Mladi pevač čiji je rad priznat širom sveta bio je pobednik popularnog bhq muzičkog šou-a održanog u Zetri pred 17.000 ljudi. Njegov album prvenac “Cijeli moj svijet” pokupio je simpatije devojaka širom regiona.

Na radost njegove publike objavio je spot za pesmu “Tebi život ide dalje” koji će po svemu sudeći biti veoma gledan.loading...