PRINCEZA KATARINA ZABRINULA MNOGE: Pojavila se na sahrani kraljice, a danima se priča o NJENOM IZGLEDU (FOTO)

Izgled Katarine Karađorđević na sahrani Elizabete II zabrinuo je javnost do te mere da ne prestaje da se priča o njoj danima nakon sahrane kraljice. Mnogi su primetili da je naša princeza vidno mršavija, te su se zapitali koji je razlog tome.

Printscreen

Među uvaženim zvanicama na sahrani Elizabete II našli su se i najviši članovi srpske kraljevske porodice. Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević i njegova supruga Katarina u Vestminsterskoj opatiji sedeli su blizu japanskog cara Naruhita, jordanskog kralja Abdulaha i lepe Ranije, kao i ostalih uticajnih krunisanih glava.

Dan ranije, u Vestminsterskom holu poklonili su se Elizabeti na odru i prisustvovali prijemu koji je Čarls III u Bakingemskoj palati organizovao za kraljevske porodice i šefove država.

Karađorđevići su bili vidno potreseni i tužni. Na sahrani su nosili svedenu i elegantnu tamnu garderobu, u skladu sa događajem. Svi su primetili da je princeza Katarina vidno mršavija.

“Ovo je veoma tužan dan, dan kada smo rekli poslednje zbogom i oprostili se od moje kume, izuzetnog monarha koji je neizbrisivo obeležio vreme u kojem živimo, kao najduže vladajući suveren Ujedinjenog Kraljevstva. Preminula je, ali će sećanje na nju večno živeti, a svi koji smo je poznavali brižljivo ćemo čuvati to sećanje. Zahvalan sam na trenucima koje smo zajedno podelili, na njenim ljubaznim i brižnim rečima i na njenoj ljubavi. Siguran sam da će moj dragi ujak, kralj Čarls III, biti dostojan sledbenik svoje velike majke, i znam da će on, sa istom odanošću i odlučnošću koju je imala kraljica Elizabeta II, služiti svom narodu i svojoj zemlji kao monarh Ujedinjenog Kraljevstva i ostalih krunskih zemalja Komonvelta. Kraljičin sjajan, izuzetan primer vodiće ga u obavljanju njegove važne dužnosti”, napisao je princ na Instagramu.