Prirodnost je njima najvažnija – Zavedite muškarca na neobičan način

Žene pre ljubavnih sastanaka daju sve od sebe da izgledaju što bolje kako bi ga zavele i oborile s nogu. Međutim, muškarcima se sviđaju neobične stvari koje nežniji pol želi da sakrije daleko o njihovih očiju.

Njima je bitno da su pored devojke koja im se sviđa i pored koje se osećaju lepo, zato ne obraćajte pažnju na detalje i prepustite se ljubavnom uživanju. Ove za žene čudne stvari muškarci obožavaju.

Naglasak

Budite prirodni, bez namere da sakrijete naglasak. Muškarci smatraju atraktivnim to što govorite tačno onako kako govorite, bez namere da se prilagođavate sredini.

Naočare

Znamo da žene koje nose naočare, često korsite sočiva samo zato što misle da će tako privući muški pol. Alli, drage dame muškracima su naočare veoma seksi, a tako će te i ispuniti neke njihove fantazije.

Strah

Ovo je veoma neobično, ali muškarci vole kada se žene plaše nekih sitnica. Na taj način se oni osećaju moćnijim i hrabrijim pošto vas mogu da zaštite od obične bubice.

Vole ne našminkane

Iako žene mnogo pažnje obraćaju na svoj izgled i naravno da muškarci to poštuju, ali preovlađuje da je prirodnost najseksipilnija. Kada se pojavite bez šminke, u trenerci i rasčupani, oni tada saznaju ko ste vi zapravo.

Vole da posmatraju kako se šminkate

Kada postavljete ruž za usne slobodno dozvolite da vas posmatra, jer je njemu začuđujuće kako vi to sa lakoćom radite. Njima je šminkanje veoma seksipilno, pošto je to nešto što jači pol ne ume.

Strije

Ukoliko ste majka i mučite muku sa brazdama na stomaku, prestanite. Muškarcima to ne smeta, jer ga podsećate na to da ste mu rodili dete.