PRIVLAČNOST NASTUPA U SEKUNDI: Saznajte da li se sviđate partneru već na prvom sastanku

Prvi sastanci uvek su nepredvidivi i mogu biti puni tajanstvenih poruka. Poznavanje govora tela olakšaće razumijevanje partnera sa kojim ste izašli na ljubavni sastanak, kaže antropološkinja Helen Fišer.

Pixabay

– Ukoliko se partner konstano približava vama on vam poručuje da je zainteresovan za vas, naročito ako ste u društvu – kaže psihoterapeut Pol Hokemejer.

Ukoliko vas partner na prvom sastanku dugo gleda u oči to znači da želi uspostaviti vezu sa vama. Jedan od znakova da privlačite osobu sa kojom ste izašli na sastanak su proširene zenice.

– Ukoliko se zenice vašeg partnera/ke šire kada vas pogledaju to znači da im se sviđa ono što vide – rekao je Trejsi Braun, stručnjak za govor tela.

Nožni prsti takođe vam mogu otkriti mnogo toga. Naime, stopala okrenuta u vašem smeru signal su tajne ljubavi, kao i prekrštene noge ali i usiljen osmeh koji se prepoznaje po tome što se zadržava na usnama.

Ukoliko vaš partner/ke zamuckuju i imaju poteškoća sa normalnim izgovaranjem bilo čega ili se ponašaju čudno tokom sastanka velike su šanse da im se zapravo mnogo sviđate.