Privucite dobru energiju u vašu spavaću sobu: FENG ŠUI SAVET za uređenje kreveta

Krevet
Pixabay.com/Ilustracija

Savetuje se da se ništa ne drži ispod kreveta, ali postoji jedan izuzetak!

 

Prostor ispod kreveta treba da bude otvoren, kako bismo imali otvoren protok energije koja treba da se kanališe ravnomerno po celom našem telu tokom noći. Gomila stvari koje možda držite ispod kreveta stvara konfuzne energije koje vaš nesvesni um upija dok spavate, što je vrlo loše.

Jedini izuzetak od “ništa ispod kreveta” Feng šui pravila je kada ispod kreveta držite ono što se zove „Kutija sa blagom”.

To je specifičan Feng šui alat za odašiljanje određene želje i namere, odnosno za otvaranje našeg nesvesnog „ja“ mogućnostima da se te naše želje ostvare.

Kvalitet kutije je važan jer će to izazvati veću ili manju energetsku vibraciju. Čvrst poklopac će predstavljati više sigurnu i stabilniju energiju, a otvorena kutija će imati više „otvoren“ tip energije. Obe su jednako savršene, zavisi od toga šta je to što želite da manifestujete.

Pre postavljanja stvari u kutiju, zapitajte se: “Šta će me zaista učiniti srećnim?” Ideja je da pronađete predmete za zastupanje tih srećnih osećaja koje želimo da privučemo u život.

U kutiju stavite predmete koji će podstaći određenu želju da se ostvari u vašem životu: ako želite obilje i novac u kutiju stavite razne novčanice, zlatni nakit, zlatnike, dukate, dragulje, drago i poludrago kamenje, kristale…

Izbegavajte da stavljate hrpu kovanih sitniša. Ako želite da privučete ljubav, u kutiju stavite prirodne mirise, crvene sveće, mirisne kreme i ulja.

Energetski uticaj “Kutije sa blagom” osetiće se bez obzira gde je stavite pod svoj krevet, ali najbolje mesto je ispod pupka. Na taj način, vi se suptilno “hranite” energijom unutar kutije. “Kutiju sa blagom” treba pregledati i osvežiti svaka tri meseca.