Priznanje oženjenog muškarca koje će vas iznenaditi, ali na PRIJATAN NAČIN: Imam devojku, viđamo se svaki dan!

odelo
Pixabay.com

Ona je neverovatna devojka: lepa, pametna, snažna i ima jaku veru u Boga. Volim da je izvedem na večeru, uživamo u gledanju filmova, serija i ne propuštam priliku da joj kažem kako je lepa, kaže ovaj muškarac.

 

Kada jedan oženjen muškarac reši da otvori dušu, onda to izgleda ovako. Prenosimo u celosti njegu ispovest koja vas neće ostaviti ravnodušnim.

“Moram nešto da vam priznam. Viđam se sa nekim iako sam u braku. Ona je neverovatna devojka: lepa, pametna, snažna i ima jaku veru u Boga. Volim da je izvedem na večeru, uživamo u gledanju filmova, serija i ne propuštam priliku da joj kažem kako je lepa.

Ne sećam se kada sam poslednji put bio ljut na nju duže od pet minuta, njen osmeh je toliko očaravajući da mi uvek ulepša dan, bez obzira koliko je težak.

Ponekad me poseti na poslu iznenadno, napravi mi neverovatan ručak ili pripremi ono što zna da jako volim. Ne mogu da verujem koliko sam srećan, a u braku sam. Pozivam i vas da probate i vidite kako to može da utiče na vaš život!

Jesam li vam spomenuo da je devojka sa kojom se viđam moja supruga? Pa šta ste očekivali? To što ste u braku ne znači da vaš život više ne postoji! Moram da nastavim da se viđam sa svojom ženom iako sam sa njom u braku. Moja žena ne treba da nestane iz mog života samo zato što smo jedno drugom rekli: “Da”. Često viđam da odnos između dvoje prestaje da raste i napreduje, to je zato što su prestali da prate jedno drugo.

Zabavljanje je period kada nekoga upoznajete na divan i jedinstven način, zašto bi ti moralo da prestane? Leptirići koje imate u stomaku ne moraju da nestanu samo zato što ste zajedno godinama. Svakoga dana sledite svog partnera kao da ste na samom početku veze, bićete srećniji.

Pozivam vas da danas izađete sa svojim partnerom i predate mu se svim srcem. Shvatite da zabava ne treba da prestane samo zato što ste rekli: “Da, pristajem!”loading...