PRIZNAO TEK SADA: Poznati pevač krio da je imao KORONU

Evo koje je simptome imao...

Pixabay

Sloba Radanović uplovio  je u zajednički život sa Jelenom Đuričanin pre oko šest meseci, a pevač je potvrdio da će biti i svadbe uskoro, samo se ne zna još tačan datum.

Otpočeli smo zajednički život pre skoro pola godine. U starom stanu na Novom Beogradu, u kojem sam živeo kao podstanar, sada živi moja majka. Želeo sam da mi bude bliže – priznao je pevač.

On je na snimanje novogodišnjeg programa došao njenim automobilom, sa izgovorom da je njegov “BMW” na popravci. Ono što se uveliko prepričava, to je da je i stan u kome žive Jelenin.

View this post on Instagram

A post shared by S L O B A (@slobaradanovic)

Moj automobil je na popravci, zato vozim Jelenin. Iako je njen odličan, moram priznati da mi nedostaje moj. Zbog korone nije mogao da mi stigne jedan deo iz Nemačke, ali ove nedelje će stići, ja se nadam – zaključio je zaljubljeni pevač, kome je posle braka sa Kijom Kockar, izgleda krenulo.

Međutim, ono što je svima zaparalo uši to je da je Sloba Radanović ipak preležao koronu, iako je u prvi mah rekao da mu je test bio negativan.

Imao sam, ali nisam rekao. To je bilo krajem avgusta, ali ništa specijalno, imao sam blage simptome, blaga temperatura i brzo me prošlo – rekao je Sloba.