PRIZOR ZA PAMĆENJE: Takmičarka svojim stajlingom ZAPREPASTILA žiri – na međunožju imala samo RUŽU (VIDEO)

O ovome će se dugo govoriti!

Printsreen Youtube/Zvezde Granda

Prethodnu noć imali smo priliku da gledamo još jedno izdanje muzičkog takmičenja “Zvezde Granda“, a kandidati i situacije ostavili su milionsku publiku u stanju šoka.

O nastupu i odevnoj kombinaciji takmičarke Dane Bušić, nema sumnje, dugo će se pričati. Mlada pevačica je iz mentorskog tima Đorđa Davida mikrofon je ukrstila sa Elsanom Pilicom čiji mentor je Viki Miljković.

Na Daninom repertoaru našle su se “Iznad duge” Bebi Doll i “Miki, Miki veliki” Slađane Milošević. Bušićeva došla je na scenu odevena u kostim medicinske sestre, dekorisan sa dva crvena krsta, dok se ispod kreacije nazirao veš koji je bio ukrašen crvenom ružom.

Elsan je imao nešto drugačiji pravac, pa se odlučio za “Tamo si ti” Jašara Ahmedovskog i “Ljubila me žena ta” Sinana Sakića.

Glasanje je završeno sa 6 prema 5 u korist muškog kandidata.

Top! Top – Marija je prva komentarisala

To što ti radiš, Dano, ja sam viđe puta već rekla, meni se to sviđa. To je na jedan poseban i drugačiji način pomereno, ja volim sve što je pomereno. Bravo i sve čestitke, pogotovo za prvu pesmu. Dvojko, sve čestitke tebi i tvojoj mentorki, odradili ste maestralan posao! – rekla joj je

Bravo za rokenrol, bravo za autfit, bravo za mentora, za tvoje pevanje, bravo za izbor pesama – nabrajala je JK.

– Ti, Đorđe, treba da imađ produkcijsku kuću gde ćeš raditi ovakve koncepte sa novim mladim zvezdama –  izjavila je pevačica.

Saša je skrenuo žiriju pažnju da je ovo treći kandidat iz Bijelog Polja i da se ne zna ko bolje peva, te se upitao gde su do sad bili.

Kažu u mom mestu da ima više pevača, nego stanovnika – našalio se Elsan.

Bosanac je želeo pesmom da izrazi svoje mišljenje, pa je u ritmu već otpevane pesme “Iznad duge” rekao – Ti si lepo pevala, da lepše ne može biti, mada malo je moglo i drukčije, ali mi smo prezadovoljni.

Mnogo se*eš Bosanac i više nego što možemo da podnesemo. Predugo traje to se*ovanje, dosta je bilo to – otpevala je Jelena.

Ajde primitivkinjo jedna, ne smeš pevati dok sam ja tu – rekao joj je Bosanac.

Dani, dušo moja, ona ne može da podnese kad neko lepo peva i ona stalno priča, a nikad ništa ne kaže – obratio se kandidatkinji.

Ana je, pored Bosanca savetovala drugog kandidata da se malo više smeje jer će mu pevanje dobiti posebnu konotaciju.

Snežana je jedina koja nije dala glas Dani, a razlog za to je bilo što nije sigurna šta će to spremiti sledeće.

Đorđe je svima priznao da je Dana njegovo mezimče jer je po njegovim rečima, ista vrsta “ludaka” kao on i dodao da je malo bio problem oko stajlinga jer je kandidatkinja stidljiva.

Ja sam došla da vas vakcinišem – našalila se kandidatkinja.

I Viki je bila prezadovoljna svojim kandidatom.

Pogledajte na 01:12:00: