Probajte i vi – Robert Patison smršao na veoma čudan i bizaran način

Dok većina holivudksih glumaca vredno vežba za stomak sa pločicama i lepo definisane ruke, Robert Patison je za potrebe jednog filma držao neverovatnu bizarnu dijetu.

Najpoznatiji glumac koga smo svi zavoleli kroz ulogu najromatičnijeg vampira u filmovima „Sumrak sage”, Robert Patison je za potrebe novog filma „The Rover in Outback Australia” držao veoma bizarnu dijetu. On je tokom snimanja filma u Australiji, sedam dana jeo samo beli hled i roštilj u sosu.

Robert smatra da je mnogo zanimljivija anekdota sa snimanja to što se jedno jutro probudio sa 700 muva u svojoj sobi, od toga šta je tamo jeo. On u Mičodovom novom filmu igra naivnog tinejdžera, sitne građe koji čitav život živi od misosti drugih.

Britanski glumac je jako želelo ulogu u Mičdovom filmu, pa se svim silama borio da uđe u njegov krug ljudi. Najzad ga je slavni producent, koji nije gledao film koji je proslavio Patisona, pozvao na audiciju.

– Oduševilo me je njegovo fizičko držanje i ono kakav on zaista jeste. Držao je konzervu koka-kole, a u kafu dodao šest kašičica šećera – reako je Mičdov.

Sa nestrpljenjem očekujemo da vidimo Patisona u novoj filmskoj ulozi.