Problem je u MENTALNOJ BLOKADI! 4 STAVA zbog kojih GARANTOVANO ne možeš da pronađeš MUŠKARCA ZA SEBE!

žena
Pixabay.com

Terapeut Džonaton Eslej, koji je ujedno i autor brojnih izdanja na temu muško-ženskih odnosa, napisao je veoma zanimljiv članak o tome zašto su neke žene i dalje singl. Pročitajte šta on smatra da je uzrok tome i kažite nam u komentaru da li se slažete sa njim!

 

Eslej tvrdi da su kontradiktorni stavovi najveći problem kod žena koje traže ljubav, a ne uspevaju da pronađu. Jedan deo njih hoće ljubav, ali drugi ne želi da bude povređen. Jedan deo njih hoće vezu, ali drugi slobodu. Da li sada shvatate zašto privlačenje partnera u život može biti teško?

Evo 4 razloga i njegovih objašnjenja!

Želim vezu, ali ne i izlaske

Kako drugačije mislite da ćete stvoriti vezu? Morate izlaziti kako biste pronašli ljubav. Žene se obično plaše da će izlasci i površni sastanci trajati ceo život, pa ih zato i mrze.

Želim dobrog momka, ali ne želim da se zabavljam sa nekim ko je nizak, debeo, ćelav, ne zarađuje dovoljno…

Dobri momci dolaze u svim oblicima, veličinama, obrazovnim nivoima… Postoje dobri momci koji su visoki, obrazovani, ali takođe su i niži, možda imaju višak kilograma i završenu srednju školu. Možda baš neki od njih bude ljubav vašeg života, zato nemojte nikoga diskriminisati i odbaciti.

Želim momka koji će se odmah obavezati, ali nećemo imati seks dok ne potvrdi da smo u ozbiljnoj vezi

Verujte mi jer znam – čak 98 odsto muškaraca je spremno da se obaveže tek nakon seksa. Mislite šta hoćete, ali jednostavno je tako. Seks je veoma važan faktor veze za svakog muškarca i sigurno neće obećavati ozbiljnu vezu dok ne proveri koliko je žena seksualna. To ne znači da treba da spavate sa njim odmah, ali jednostavno ne očekujte od njega nemoguće.

 
Želim ljubav, ali ona mene mora pronaći, dosta mi je više potrage za njom

On vas ne može naći ako se krijete. Ako uopšte ne izlazite, ne nalazite dečka na internetu i poznajete sve prijatelje vaših prijatelja vi ste zapravo nevidljivi muškarcima. Iako ne volim da upoređujem traženje srodne duše sa razgovorom za posao – slično je! Ako se sami ne istaknete niko neće znati da postojite.loading...